
Açıklamalar | - Arzu ederseniz yağ yakma işlemi sırasında nanede kullanabilirsiniz.
| |
|
|
|
Malzemeler | - 3 çorba k. yoğurt
- 3 çorba k. un
- 1 yumurta
- 1 su b. et suyu
- 4 diş sarısmak
- 1 çorba k. tereyağı
- toz kırmzı biber
- tuz
- su
| | | |
|
Yapılışı | Terbiyesi için karıştırma kabına 3 çorba kaşığı yoğurt ilave edin.Üzerine 3 çorba kaşığı un.Üzerine 1 adet yumurtayı kırın.Terbiyeyi karıştırın.Üzerine sıcak su ilave edin ılıtın.Tencerye 1 su bardağı et suyunu ilave edin.Tencereye sıcak su ilave edin.Suyu kaynatın.Terbiyeyi tencereye ilave edin ve süreklikarıştırarak kıvamı bağlayın.Un çorbasının üzeri için ise tavaya 1 çorba kşığı tereyağı ilave edin.Tereyağı eridikten sonra üzerine toz kırmızı biber ilave edip sos elde edin.Çorbayı servis tabağına alın.Üzerine tereyağılı sosu ilave edip servis edin.Afiyet olsun.. | | | |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder